Liptovsky Mikulas a 3. Mikulás Kupa győztese

2012-dec-3,   //   Cikket írta: Dande Krisztián   //   Hírek, Táborok, Vegyes hírek  //  Nincsenek kommentek

A szerencsének, a kitartásnak és a kiváló játéknak köszönhetően idén az Old Boys Liptovsky Mikulas csapata állhatott fel a jegkorongsport.hu által megrendezett 3. Nemzetközi Jégkorong Mikulás kupa képzeletbeli dobogójára. A 12 csapatos torna november 30-án rajtolt és december 2-án késő délután ért véget. A remek hangulatú mérkőzéseket olykor sérülések szüneteltették, de a Jégpalotába látogatók remek küzdelmeket láthattak. Három magyar csapat mellett, kilenc külföldi képviseltette magát ezen a kiemelkedő színvonalú rendezvényen.

Képen a MAC (balra) és az Old Boys Liptovsky Mikulas csapata.

A selejtezőkből a:

  • Skate-Trek,
  • MAC,
  • Polonia Bytom,
  • Old Boys Liptovsky Mikulas,
  • Rainman All-Star,
  • Küküllő Old Boys

jutott a középdöntőbe,  ahol kiélezett küzdelmek mellett, az éjszakai bulizást követően tovább folyt a csata az első helyért. A torna nem csupán a jégkorongról de a buliról is szólt, így voltak akik egyenesen a szórakozóhelyről érkeztek az öltözőbe.

Középdöntőbe jutott csapatok:

  • Old Boys Liptovsky Mikulas
  • Skate-Trek
  • MAC
  • Küküllő Old Boys

A kiegyenlített küzdelmekről mi más tanúskodhat jobban, minthogy 2 csoportban is pontegyenlőség alakult ki, s több mérkőzésen is büntető lövésekkel dőlt el a továbbjutás, sőt az aranyérem sorsa is. A rendezvény színvonalát a korábbi válogatott játékosok sorát felvonultató Skate-Trek csapata is emelte, hiszen a cserepadon láthattuk Hudák Gábort, Pindák Lászlót, Horváth Csabát, Kangyal Balázst, Kiss Tibort, Simon Ferencet, Mayer Károlyt, ifj. Kiss Tibort, Dr. Babay Miklóst, Géczi Gábort, Tornyai Tibort stb. akik pazar játékukkal kápráztatták  a közönséget.

Végeredmény:

1. helyezett: Old Boys Liptovsky Mikulas

2. helyezett: MAC

3. helyezett: Skate-Trek

4. helyezett: Küküllő Old Boys

3. helyen végzett Skate-Trek és a 4. helyezett Küküllő Old Boys csapata

Gratulálunk a csapatoknak és köszönjük a részvételt, valamint a sportszerű játékot. Külön köszönet a Jégpalotának és Gágyor Évának a szervezésért, Kőrözsi Erikának és Gasparics Sándornak a versenybírói feladatok ellátásáért, s nem utolsó sorban Huszti Anettnek, aki kiválóan ellátta a sérülést szenvedett sportolókat.

Hockey-Monkey Ambulance girl!

A rendezvényen készült fotók egy része Facebook oldalunkon megtekinthető!

Találkozunk 2013-ban is!

Kommenteld a cikket:

Be kell jelentkezned a komment küldéséhez.