Klubfüggetlen képzéseink

Már csak 9 hét maradt hátra a tanévből, már csak 9 hetet kell várni az idei év első klubfüggetlen táborára. Június 17-én Szuper Levi kapusiskolájával nyitunk, majd ugyanezen a héten 19-től beindul hátvédképzésünk is. Amint az elmúlt évek tapasztalata és gyakorlata egyértelműen mutatja, míg táboraink után a kereslet nagy, a szülők az utolsó pillanatra halasztják a jelentkezést, így sajnos a létszámkorlát miatt, a tavalyi évben is a későn beérkező jelentkezőket már el kellett utasítanunk.

A nyári szünet persze mindenkinek jár, így a kapusiskolánk második felvonása, valamint a játékos technikai edzőtábor július 22-én rajtol. Két hetet tölthetünk el együtt, bízva a gyerekek fejlődésében. Táboraink sikerességét mi sem bizonyítja, hogy 2010 óta több mint 500 résztvevő fordult meg edzőink mellett a jégpályán.

Míg kapusiskolánk szakmai irányításáért az idei VB-n is nagyszerűen teljesítő Szuper Levente a felelős addig, hátvédképzésünk irányítói a VASAS-hoz szerződött Hetler Ádám és a DAB Docler csapatával MOL ligát nyert Hüffner Adrián. Játékos táborunkat idén is Pindák László, Hetler Ádám vezényli meghívott vendégedzők részvétele mellett.

Részletek és a jelentkezési lap letöltése:

5. Szuper Levente kapusiskola

2. Hátvéd-technikai edzőtábor

4. Játékos-technikai edzőtábor

Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!

Kommenteld a cikket:

Be kell jelentkezned a komment küldéséhez.