Véget ért a 2. Hátvéd-technikai edzőtábor

2013-jún-22,   //   Cikket írta: Dande Krisztián   //   Hírek, Táborok, Vegyes hírek  //  1 Komment

A jegkorongsport.hu szervezésében befejeződött a 2. Hátvéd-technikai edzőtábor, amely a tavalyi évhez hasonlóan ismét sok lelkes hátvédet vonzott. A korábbi kiírás ellenére Hüffner Adrián államvizsgája és külföldi útja miatt az FTC korábbi legjobb hátvédje, a több százszoros válogatott Horváth Csaba vállalta az edzőséget Hetler Ádám szakmai vezető mellett.

 A 3 napos speciálisan hátvédeknek összeállított képzésen 20 hátvéd és 4 kapus vett részt. A jeges és szárazedzések folyamán mindazon gyakorlatok kerültek előtérbe, amelyek kifejezetten a hátvédposztot választó jégkorongozók számára elengedhetetlenek annak érdekében, hogy maximális elszántság és odaadás mellett a jövő legjobb korongozóivá váljanak.

Az előzetes fotók már Facebook oldalunkon!

Ebben az évben is az ország keleti részétől a nyugati részig voltak jelentkezők, résztvevők, sőt a tábor kialakuló jó hírnévnek köszönhetően határon túli résztvevők is érkeztek.

Továbbra is felhívjuk a tisztelt szülők figyelmét arra, hogy képzéseink (kapus, játékos, hátvéd) a TAO terhére elszámolhatóak, így amennyiben az egyesület támogatja a részvételt, annak díja akár 50%-al is csökkenhet.

Köszönet az edzői stábnak, a Jégpalota jégcsarnoknak, a Karin hotelnek és az Olajbogyó Kisbisztrónak.

Találkozunk 2014-ben is!

1 Comment

Kommenteld a cikket:

Be kell jelentkezned a komment küldéséhez.